Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Ţuţuianu crede că vicele Cristian Stan ar trebui să preia prerogativele de primar la Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Ţuţuianu crede că vicele Cristian Stan ar trebui să preia prerogativele de primar la Târgovişte 

adrian tutuianu

Vestea că viceprimarul Cristian Stan – preşedinte al PSD Târgovişte a fost numit de primarul interimar Ciprian Prisăcaru coordonator al proiectelor europene derulate în municipiul Târgovişte nu l-a bucurat deloc pe preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu.

În aceste condiţii, a spus preşedintele PSD, Prisăcaru ar trebui să treacă pe locul doi, iar prerogativele de primar să le preia Cristi Stan. Ţuţuianu a mai menţionat că social-democraţii vor edita un pliant în care să prezinte toată situaţia municipiului. Să vadă cetăţenii ce se întâmplă cu proiectele de infrastructură urbană aflate în derulare!

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Ţuţuianu crede că vicele Cristian Stan ar trebui să preia prerogativele de primar la Târgovişte

  1. vasile

    Mai bine ar fi ca amândoi viceprimarii, atât Prisăcaru cât și Stan, să ne lase în pace și împreună cu Tutuianu să se ducă în pustiu, că ne-au mâncat zilele acești analfabeți! E timpul ca târgoviștenii să se orienteze mai bine la următoarele alegeri, altfel intrăm cu toții în insolvență!!!

     

Adaugă un Comentariu

*