Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Ţuţuianu explică motivele pentru care PSD votează Guvernul Cioloş!

DÂMBOVIŢA: Ţuţuianu explică motivele pentru care PSD votează Guvernul Cioloş! 

adrian tutuianu

Deşi se vedea clar că nu îi convine acest lucru, dar nici nu are de gând să iasă din linia partidului, fiind un soldat credincios, Adrian Ţuţuianu – preşedintele social-democraţilor dâmboviţeni a anunţat astăzi că PSD nu se va împotrivi la învestitura Guvernului Cioloş. De fapt, asta a fost voinţa preşedintelui Liviu Dragnea, pe care şi-a exprimat-o cu mai multă vreme în urmă, când declara pe toate drumurile că vrea să colaboreze cu toată lumea.

Adrian Ţuţuianu a spus că, după ore întregi de discuţii, cu siguranţă multe contradictorii, PSD-iştii s-au decis să ridice mâinile în Parlament pentru guvernul de tehnocraţi condus de Cioloş. Motivaţile prezentate de şeful PSD Dâmboviţa sunt pertinente şi, interesant, nu departe de platforma liderului UNPR, Gabriel Oprea, care, ori de câte ori a avut ocazia, a declarat că pentru el şi partidul său primează interesul naţional.

„România are o creştere economică susţinută şi aceasta nu trebuie sub nicio formă să fie anulată de situaţia politică internă. În al doilea rând, evenimentele din Franţa din aceste zile, situaţia din Republica Moldova, situaţia din fostul spaţiu sovietic, vorbim aici de Ucraina, precum şi contextul general european determină PSD să asigure stabilitatea acestei ţări. În al treilea rând, nevoia de a avea un buget pentru anul viitor care să asigure resursele financiare pentru plata salariilor aşa cum au fost ele majorate dar şi un buget pentru investiţii ne determină să dăm vot de învestitură pentru acest guvern”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Ţuţuianu explică motivele pentru care PSD votează Guvernul Cioloş!

  1. moshu49

    ha, votează Cioloş în speranţa că libertatea lui Dragnea va fi asigurată. fals!
    să vezi cum îi va lovi browniana de luni 23 nov.
    mustăciosul de teleorman trebuie să plătească cu executare (cinci ani mă satisfac) pentru instrumentarea puciului din iulie 2012. :(

     

Adaugă un Comentariu

*