Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Un ales PPDD, mărul discordiei în Consiliul Local Găeşti

DÂMBOVIŢA: Un ales PPDD, mărul discordiei în Consiliul Local Găeşti 

Cosmin Bozieru

Scandalul din Consiliul local Găeşti pare să nu se mai termine! Lupta pe ciolan este dură. De data aceasta, ca de altfel în multe localităţii, cartea cea mare o face PPDD. Aleşii acestui partid, unul sau rareori doi, decid majoritatea şi, deci, impun şi conducătorii. Găeşti este un exemplu de joc al interesului. Liberalii, de teamă să nu piardă funcţia de primar interimar, întârzie validarea unui consilier PPDD care ar întoarce lucrurile în favoarea PSD. Prefectul Ioan Marinescu a fost acuzat de PNL că a intervenit pentru instalarea în consiliu a unui ales PPDD. Susţin liberalii, printr-un comunicat de presă, că prefectul Marinescu şi-a permis să-l someze pe primarul Grigore Gheorghe să introducă pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local un proiect de hotărâre privind validarea unui consilier local al PPDD şi îl roagă să îşi desfăşoare activitatea în conformitate cu atribuţiile pe care i le conferă legea.

De partea cealaltă, preşedintele PPDD Dâmboviţa – Cosmin Bozieru spune că este normal ca alesul PPDD de la Găeşti să fie validat.Bozieru susţine că nu este la mijloc nici un joc politic.

„Încă de la finalul lunii februarie avem o adresă prin care susținem pe doamna Clapa Gabriela pentru funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Găești. La momentul respectiv, ni s-a spus că pentru ședința din luna februarie am depus tardiv solicitarea și că, în luna martie, o să fie pe ordinea de zi. Am avut însă surpriza ca, în luna martie, să nu fie proiectul pe ordinea de zi, drept pentru care am sesizat Instituția Prefectului pentru că noi considerăm că este un abuz din partea inițiatorului ordinii de zi. Doamna Clapa are calitatea de membru PPDD. Am înțeles că domnii de la Primăria Găești se îndoiesc de ștampila partidului, de semnătura mea, drept pentru care vom transmite o noua solicitare în care vom anexa decizia de predare a ștampilei către organizația județeană Dâmbovița de către Biroul Naţional Central şi decizia de numire a subsemnatului în funcția de președinte interimar”, ne-a declarat Cosmin Bozieru.

Adaugă un Comentariu

*