Știri, Muntenia-Sud, România|luni, februarie 24, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Un avion de agrement s-a prăbuşit la Nucet!

DÂMBOVIŢA: Un avion de agrement s-a prăbuşit la Nucet! 

planor nucet 3

Oamenii din Nucet au văzut şi astăzi pe cer, când vântul a bătut ceva mai tare, avionul de mici dimensiuni, un YR 5454, ce dădea rotocoale satului. Nu era pentru prima dată. Localnicii se obişnuiseră cu astfel de zboruri de agrement efectuate pe deasupra localităţilor din jurul aerodromului aparţinând firmei Aero Getic de lângă pădurea Negraşi.

Cel care s-a aflat la manşa avionului a avut astăzi ghinion. În timpul manevrelor de aterizare se pare că micul aparat a fost lovit de o rafală puternică de vânt. Pilotul, un bărbat de 66 de ani, din Bucureşti, nu a mai putut controla planorul, care a atins solul cu o aripă, iar apoi, pur şi simplu, s-a rupt în bucăţi, după ce s-a rostogolit de câteva ori.

planor nucet 2

Imediat, la faţa locului au sosit mai multe echipaje de la SMURD dar şi pompieri pentru a asigura zona, alertate chiar de bărbatul rănit.

Pilotul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Starea sa, susţin surse medicale, nu este deloc bună. Prezintă mai multe leziuni la nivelul capului, dublă fractură de braţ şi traumatism toracic cu pneumotorax. Fiindcă medicii târgovişteni îl suspectează de fractură de coloană, va fi transferat la Spitalul Floreasca din Capitală pentru investigaţii speciale.

planor nucet 4 planor nucet 1

Adaugă un Comentariu

*