Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Un bărbat din Băleni exploata sexual mai multe minore! Cu banii obţinuţi şi-a cumpărat maşini de lux

DÂMBOVIŢA: Un bărbat din Băleni exploata sexual mai multe minore! Cu banii obţinuţi şi-a cumpărat maşini de lux 

Foto: www.glasul-hd.ro

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa şi procurorii DIICOT au efectuat astăzi, 11 septembrie, o percheziţie la locuinţa unui bărbat bănuit că ar fi exploatat sexual mai multe tinere, inclusiv minore. Cel în cauză a fost reţinut, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

„Tânărul în vârstă de 24 de ani, din Băleni, judeţul Dâmboviţa, este bănuit că, începând cu anul 2012, ar fi recrutat patru persoane de sex feminin, dintre care trei minore, pe care, prin ameninţări şi acte de violenţă, le-ar fi obligat să se prostitueze în folosul lui, atât în România, cât şi pe teritoriul Cehiei, Germaniei, Austriei şi Spaniei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că acesta şi-ar fi achiziţionat cu banii obţinuţi din exploatarea celor patru victime mai multe autoturisme de lux şi şi-ar fi renovat imobilul în care locuieşte. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

 

Adaugă un Comentariu

*