Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Un bărbat din Săcuieni protestează la Prefectură fiindcă l-a alungat din casă fosta nevastă

DÂMBOVIŢA: Un bărbat din Săcuieni protestează la Prefectură fiindcă l-a alungat din casă fosta nevastă 

marius mazare

Un bărbat din Săcuieni a declarat greva foamei, motivând că a fost alungat din casă de fosta soţie. Marius Mazăre a protestat mai întâi în faţa Primăriei Gura Ocniţei, apoi în faţa Prefecturii Dâmboviţa, solicitând autorităţilor să intervină pentru a o determina pe fosta nevastă să-l reprimească în casă.

Povestea lui Marius Mazăre este oarecum încâlcită. Bărbatul, în urma proceselor de divorţ şi partaj, finalizate în 2013, s-a ales cu o despăgubire de 15.000 de lei, iar fosta soţie cu casa. Se pare că, după ce a primit banii, Marius Mazăre s-a împăcat cu femeia şi o perioadă de timp s-ar fi înţeles bine. Spune bărbatul că cei 15.000 de lei i-a cheltuit să modernizeze locuinţa care i-a rămas fostei neveste. Acum, fără niciun ban în buzunar, se vede alungat.

Mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat, Marius Mazăre aşteaptă ca prefectul judeţului să-i facă dreptate. Azi-noapte, a dormit în azilul de noapte de la Târgovişte. Ne-a mai spus că poliţiştii l-au amendat tot pe el, în loc să o oblige pe fosta soţie să-l lase în magazia în care a locuit în ultimii ani. Oamenii legii l-au sancţionat contravenţional întrucât a iscat scandal la domiciliu. De asemenea, i-au pus în vedere că trebuie să plece din gospodăria de la Săcuieni, din moment ce există o hotărâre judecătoarească în favoarea fostei soţii.

Adaugă un Comentariu

*