Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Un bărbat din Voineşti şi-a îngropat mama în grădina din spatele casei!

DÂMBOVIŢA: Un bărbat din Voineşti şi-a îngropat mama în grădina din spatele casei! 

breaking-news-politia-sat

UPDATE: În urma necropsiei s-a stabilit că decesul femeii a survenit din cauze naturale. 

Bătrâna Maria Voicu, în vârstă de 86 de ani, era imobilizată la pat de boală şi foarte rar ieşea din casă. Prin urmare, vecinii nu s-au alertat când nu au mai văzut-o. Iniţial! Apoi, şi-au dat seama că a trecut totuşi prea mult timp de când femeia nu a mai ieşit din casă şi l-au anunţat pe primarul Dănuţ Gabriel Sandu, care a încercat să discute cu băiatul bătrânei. Acesta însă a refuzat dialogul şi nici nu i-a permis edilului să meargă să o vadă pe femeie.

În atare situaţie, s-a solicitat intervenţia poliţiştilor, întrucât apăruseră deja prea multe semne de întrebare. Astăzi, oamenii legii au reuşit să intre în gospodăria Mariei Voicu şi stupoare! Femeia era de negăsit. Luat la întrebări, Răzvan Trifu a povestit că mama sa a murit, de bătrâneţe, în urmă cu trei ani, iar el a decis să o îngroape în grădină fiindcă nu avea bani de înmormântare!

Anchetatorii au deshumat cadavrul bătrânei care va fi supus examinării necrologice pentru a se stabili exact dacă Maria Voicu a murit de noarte anturală sau altele au fost circumstanţele decesului.

Adaugă un Comentariu

*