Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Un drum cât 10! A îndeplinit o dorinţă „veche, antică şi de demult”

DÂMBOVIŢA: Un drum cât 10! A îndeplinit o dorinţă „veche, antică şi de demult” 

comisani 2

După zeci de ani de aşteptare, cetăţenii comunei Comişani şi nu doar ei au văzut modernizat drumul ce leagă localitatea de DN 71 Bucureşti-Sinaia. Investiţia de circa 800 de mii de lei a putut fi dusă la capăt printr-o asociere între Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Comişani.

Duminică, 11 mai, primarul Ion Bătrânu, Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean, Leonardo Badea – senator PSD şi eurocandidata Claudia Gilia au tăiat panglica inaugurală a tronsonului de circa 1,2 km de drum asfaltat.

„Ne bucură faptul că acest drum a fost realizat în condiţii foarte bune într-o perioadă scurtă de timp. Este foarte important atât pentru zona industrială a localităţii care tinde să se dezvolte, dar şi pentru cei care vor să iasă rapid din DJ 711 la DN 71″, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Primarul Ion Bătrânu şi-a arătat deplin mulţumirea pentru asfaltarea acestui important drum de legătură a cărui dorinţă de reabilitare este „veche, antică şi de demult”.

După cum a mărturisit edilul de la Comişani, „pe aici nu se putea circula decât cu căruţe, tractoare şi maşini agricole, aşa de rău se prezenta”.

comisani 1

Adaugă un Comentariu

*