Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Un profesor inspirat poate câştiga o tabletă de ultimă generaţie pentru o oră de voluntariat

DÂMBOVIŢA: Un profesor inspirat poate câştiga o tabletă de ultimă generaţie pentru o oră de voluntariat 

voluntariat carpatcement

Carpatcement aduce concursul „Ora de voluntariat” şi în judeţul Dâmboviţa. Astfel, un profesor dâmbovițean inspirat va fi câștigătorul unei super tablete dacă organizează o oră de voluntariat până pe data de 10 octombrie 2014.

După succesul considerabil înregistrat în județul Hunedoara, Carpatcement oferă șansa profesorilor dâmbovițeni să câștige o super tabletă. Concursul „Ora de voluntariat” este desfăşurat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Județean Dâmboviţa și sprijină tinerii în a se implica activ în comunitatea lor și în a-și dezvolta latura socială.

De asemenea, perioada de înscrieri s-a prelungit până pe 10 octombrie astfel încât şi mai mulţi profesori să aibă şansa de a participa la concurs. Efortul acestora va fi recompensat pe măsură, premiul constând într-o tabletă de ultima generație. Acesta va fi oferit echipei care va da dovadă de performantă, ingeniozitate și autenticitate.

Înscrierile se fac la adresa contact@thecsragency.ro și trebuie să conțină un document cu descrierea proiectului și trei fotografii reprezentative până la data de 10 octombrie, ora 23:59.

Concursul „Ora de voluntariat” s-a desfășurat anul trecut pentru prima dată în Hunedoara şi şi-a propus să devină unul cu tradiție. Astfel, profesorii, împreună cu elevii sunt liberi să desfăşoare această acţiune sub orice format sau modalitate. Cel mai important este aportul adus pentru comunitate şi gradul de inovaţie cu care este tratat aspectul respectiv. Scopul principal al acestui concurs inițiat de către Carpatcement în parteneriat cu ISJDB este de a stimula copiii şi tinerii să se implice activ în dezvoltarea comunităţii din care fac parte.

„Ne dorim să mai organizăm și alte ediții ale concursului „Ora de voluntariat” în județul Dâmbovița cu premii și provocări diferite. Pentru a putea face acest lucru avem nevoie de sprijinul și de implicarea profesorilor care vor coordona activitățile de voluntariat. Astfel, până pe 10 octombrie așteptăm să vă înscrieți în cursa care vă va aduce nu doar o super tabletă, dar și faima unei echipe care luptă pentru binele comunității”, declară Bogdan Arnăutu – directorul de comunicare Carpatcement.

 

Adaugă un Comentariu

*