Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Un şef al Poliţiei, acuzat de preşedintele PSD că sifonează informaţii

DÂMBOVIŢA: Un şef al Poliţiei, acuzat de preşedintele PSD că sifonează informaţii 

adrian tutuianu

Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, în ultima conferinţă de presă pe 2014, ar fi vrut să păstreze aparenţele unui echilibru, unei armonii în partid, acum, la sfârşit de an, ceea ce, de fapt nu există.

Parlamentarii PSD nu au înţeles deloc ultimul joc politic al liderului social-democraţilor dâmboviţeni în ceea ce priveşte susţinerea şi alegerea în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean a lui Marin Antonescu, lider PNL (fost PDL), şi nu prea iubitor de pesediştii, lucru care l-a arătat ori de câte ori a avut ocazia. Totuşi, Ţuţuianu, l-a preferat pe Marin Antonescu nu că-i este naş şi vecin. A aplicat metoda „alege răul cel mai mic”.

Mai priceput în ale administraţiei este Antonescu decât Antoniu. Şi, fiindcă presa l-a provocat, Adrian Ţuţuianu nu a pierdut ocazia de a acuza astăzi un cap al poliţiei dâmboviţene, pe Sorin Păun – adjunctul inspectorului şef, Danil Zepişi, care, potrivit mărturisirilor publice ale şefului PSD, scapă, intenţionat sau nu, informaţii către o anumită parte a presei (lucru care l-am mai simţit uneori şi noi) şi către unii oameni implicaţi politic. Vezi cazul „pistolul lui Ţuţuianu”, când factura de achiziţionare a armei a ajuns în mâna lui Volintiru, fostul preşedinte al PNL Dâmboviţa.

Acum, Ţuţuianu a cerut organelor de anchetă să cerceteze modul în care un document dintr-un dosar sau dintr-un sertar a ajuns în mâna unora care l-au folosit în scopuri de tracasare politică prin multiplicare mediatică a speţei.

Sperăm şi noi să se facă lumină în acest caz. Şi, fiindcă tot a fost provocat, Adrian Ţuţuianu, înverşunat, pe motto-ul „Să moară duşmanii de necaz”, a spus că nu are de gând să se retragă din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Dâmboviţa, deşi, într-o şedinţă anterioară, la Consiliul Judeţean, lăsa să se înţeleagă, că renunţă la şefia PSD.

A mai făcut Ţuuţuianu o imprudenţă nepoliticoasă, acum în prag de sărbători, şi l-a numit „maidanez politic” pe deputatul Radu Popa -consilierul premierului Victor Ponta. Una peste alta, se vede clar că în PSD Dâmboviţa este agitaţie cât cuprinde.

Ce este mai grav, parlamentarii partidului nu mai colaborează deloc cu preşedintele organizaţiei, care în ultimul timp cam face abstracţie de ei.

Ţuţuianu a mărturisit că mai sunt în partid destui oameni care îi apreciază activitatea politică, rezultatele obţinute la ultimele alegeri.Sperăm că sunt destui.Anul viitor o să aibă probleme cu credibilitatea în propria organizaţie.

Adaugă un Comentariu

*