Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Un şef de secţie de vot cu grave lacune de comportament!

DÂMBOVIŢA: Un şef de secţie de vot cu grave lacune de comportament! 

presedinte sectie 38

Făcând un raid prin judeţ, am putut observa destul de uşor că procesul de vot s-a desfăşurat fără mari sincope. Mici incidente, oameni căraţi la vot sub motivaţia bătrâneţii, a neputinţei, a vremii urâte, a bolii, vectorii de imagine împrăştiaţi peste tot în prejma secţiilor de vot, mereu cu telefonul în mână şi nelipsitul carneţel pe care notau de zor.

Preşedinţii secţiilor de vot s-au comportat onorabil, fără orgolii, fără abuzuri sau interpretări personale a legislaţiei electorale. Reprezentanţii presei nu au avut probleme în activitatea de informare. Doar la secţia 38 din Târgovişte, deschisă la Liceul Voievodul Mircea, tânărul preşedinte al secţiei şi-a dat în petec, făcând pe eroul cu presa şi adoptând o postură de vătaf pe moşie, jignitor, nepoliticos, inapt pentru o astfel de activitate ce implică stăpânirea principiilor de bază ale relaţionării în condiţii speciale, comunicarea cu oamenii.

Tânărul şef de secţie de vot a vrut să-şi arate muşchii declanşând un scandal de pomină, fără să aibă o motivaţie pertinentă. Lăsând la o parte faptul că funcţia pe care o avea, chiar dacă vremelnic, trebuia să impună un pic de demnitate şi reconciliere. Am aflat că lucrează în sistemul bancar. Cu asemenea lacune de comunicare şi relaţionare, ne mirăm că munceşte într-un astfel de domeniu. Lăsând la o parte faptul că ar fi trebuit să aibă şi o vestimentaţie în ton cu funcţia deţinută şi evenimentul zilei, nu într-un tricou, ca pe stradă. Sperăm ca la viitoarele alegeri să fie lăsat la vatră.

Adaugă un Comentariu

*