Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Un vânzător ambulant a rămas şi fără geci şi va plăti şi amendă

DÂMBOVIŢA: Un vânzător ambulant a rămas şi fără geci şi va plăti şi amendă 

geci

Astăzi, 26 februarie 2014, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat pe Bulevardul Carol I din Municipiul Târgovişte o persoană care aborda trecătorii pentru a le oferi spre vânzare articole de îmbrăcăminte la preţuri modice.

În urma verificărilor efectuate de către jandarmi s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 30 ani comercializa ambulant produsele respective, fără a putea justifica provenienţa acestora.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării şi a fost aplicată o amendă contravenţională în cuantum de 500 de lei, pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.

Pentru un plus de siguranţă, jandarmii recomandă cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Adaugă un Comentariu

*