Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 15, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean va fi dotată cu noi echipamente medicale

DÂMBOVIŢA: Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean va fi dotată cu noi echipamente medicale 

Sursa foto: tvpartener.ro

Deputata PSD Carmen Holban, membră în Comisia pentru Sănătate şi Familie, este convinsă că sprijinul pe care l-au promis ministrul Sănătăţii – Florian Bodog şi preşedintele CNAS – Marian Burcea, cu ocazia vizitei efectuate săptămâna trecută în judeţul Dâmboviţa, se va concretiza în scurt timp.

„În urma analizei cazurilor externate, preşedintele Casei Naţionale de Asigurării de Sănătate a declarat că se vor găsi resurse financiare pentru majorarea contractului încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa. Începând cu luna septembrie, va creşte tariful pe caz ponderat pentru a putea finanţa toate cazurile externate. Totodată, preşedintele CNAS a spus că, odată cu rectificarea bugetară ce va fi realizată în cursul lunii septembrie, vor fi alocate sume importante la nivelul judeţului Dâmboviţa pentru acoperirea listei de aşteptare la dispozitivele medicale, medicină de familie şi pentru toate celelalte asistenţe medicale, astfel încât să se asigure continuitatea actului medical până la finele anului 2017″, a precizat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmboviţa.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Sănătăţii a aflat problemele spitalelor din Dâmboviţa. „Mi s-au cerut foarte multe lucruri”!

De asemenea, în această toamnă, conform promisiunilor ministrului Florian Bodog, la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, vor fi aduse echipamente moderne absolut necesare pentru un act medical de calitate.

Adaugă un Comentariu

*