Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 11, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: UNPR-iştii au continuat campania de informare şi conştientizare „Un măr pentru o ţigară”

DÂMBOVIŢA: UNPR-iştii au continuat campania de informare şi conştientizare „Un măr pentru o ţigară” 

mere UNPR 4

Campania „Un măr pentru o ţigară” declanşată de organizaţia UNPR Târgovişte este, până în momentul de faţă, unică în ceea ce priveşte interesul unui partid politic manifestat faţă de activităţile menite să contribuie la răspandirea informaţiei cu caracter educativ.

Dan Miculescu – preşedinte UNPR Dâmboviţa şi Sebi Marin – preşedinte UNPR Târgovişte au iniţiat acest program din dorinţa de a-i sensibiliza pe oameni, cărora vor să le arate cât de nociv este tutunul pentru viaţa lor şi să le vorbească despre alternativele sănătoase pentru contracararea acestui viciu.

„Îi invităm să ni se alăture pe toţi cei care cred că ne pot ajuta în acest demers. Dacă suntem mulţi, forţa cuvântului şi exemplul nostru contează”, a declarat Dan Miculescu.

dan miculescu mereLiderii UNPR dovedesc, prin organizarea unor astfel de acţiuni, că rolul politicienilor nu este numai acela de a perora teorii şi idei, ci şi de a coborî în mijlocul oamenilor, luptând alături de societatea civilă pentru întărirea unor valori comune ce ţin de sănătate şi educaţie.

Sebi Marin a pornit, în această după-amiază, pentru a doua săptămână consecutiv, împreună cu zeci de tineri, membri ai organizaţiei UNPR, pe străzile Târgoviştei şi le-au oferit trecătorilor un măr pentru o ţigară.

„Orice acţiune care se derulează sub sigla UNPR este şi va fi numai în interesul cetăţeanului”, a explicat acesta.

„A venit vremea să muncim pentru acest judeţ”

Dan Miculescu, şeful progresiştilor dâmboviţeni, a ţinut să-i informeze pe cetăţenii judeţului că, la sediul partidului pe care-l conduce, găsesc specialişti bine pregătiţi, în toate domenile de activitate, care sunt oricând deschişi să le ofere, gratuit, consultaţii.

„Suntem aici pentru dâmboviţeni. Este timpul să muncim pentru acest judeţ şi pentru oamenii săi, pentru prosperitatea fiecăruia”, a spus Dan Miculescu.

mere UNPR 1 mere UNPR 2 mere UNPR 3

Răspuns la DÂMBOVIŢA: UNPR-iştii au continuat campania de informare şi conştientizare „Un măr pentru o ţigară”

  1. moshu49

    :) adică dacă-i dau un măr îmi dă o ţigară? 😀 )))

     

Adaugă un Comentariu

*