Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 22, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: UNPR-iştii se construiesc şi se tot reconstruiesc de patru ani

DÂMBOVIŢA: UNPR-iştii se construiesc şi se tot reconstruiesc de patru ani 

UPNR

Apropiata campanie electorală pentru desemnarea reprezentanţilor României în Parlamentul European i-a scos din letargie pe UNPR-iştii dâmboviţeni. După o perioadă de vacanţă care a depăşit un an de zile, aceştia au ieşit astăzi în faţa presei.

Spune preşedintele Marian Radu că au fost preocupaţi cu acţiunile de construcţie şi reconstrucţie a organizaţiilor teritoriale. Spre exemplu, în primele două luni ale lui 2014, au reuşit să pună bazele unor structuri ale partidului în opt localităţi din Dâmboviţa, între care Pucioasa şi Moreni. Nu putem să nu le acordăm UNPR-iştilor nota patru pentru faptul că abia acum, la patru ani de la înfiinţarea partidului, reuşesc să aibă organizaţii în municipiul Moreni şi în oraşul Pucioasa!

În rest, „unioniştii” spun că vor începe negocierile cu aliaţii de la PC şi PSD pentru ocuparea unor posturi de conducere la nivelul judeţului Dâmboviţa abia după ce va exista stabilitate politică în România, după ce se vor linişti lucrurile.

Şi le iartă UNPR-iştilor greşelile,că n-au ştiut ce fac…

Deocamdată, UNPR-iştii s-au alăturat echipei PSD care merge în teritoriu pentru identificarea problemelor cu care se confruntă comunităţile locale.

„Avem o colaborare foarte bună cu preşedintele Adrian Ţuţuianu, un om care se implică în toate problemele comunităţii, un om care cunoaşte problemele din fiecare sat. Litigiile din trecut au rămas în urmă. I-am cerut scuze pentru tot ce a fost şi mi-a spus că nu este nevoie. Adrian Ţuţuianu nu este un om de ranchiună. Probabil nici nu are timp de ranchiună, fiindcă stă numai printre oameni, în teritoriu”, a precizat Marian Radu.

Pe vremea când UNPR era aliat cu PDL, preşedintele Marian Radu a avut câteva declaraţii acide la adresa liderului PSD Adrian Ţuţuianu, pe care l-a catalogat a fi „un om mic”. De vină este însă politica!

Adaugă un Comentariu

*