Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: UNPR-iştii sunt pregătiţi să meargă singuri în alegerile de anul viitor

DÂMBOVIŢA: UNPR-iştii sunt pregătiţi să meargă singuri în alegerile de anul viitor 

dumitru miculescu 1

Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Dumitru Miculescu, a întărit declaraţia dată publicităţii cu mai mult timp în urmă privind participarea progresiştilor dâmboviţeni pe liste separate în alegerile locale din 2016, nu în alianţă cu PSD. Mai mult, Dumitru Miculescu, optimist, bazându-se pe strategiile politice aplicate, pe desfăşurarea de forţe din teritoriu, vrea să-i întreacă în vară pe social-democraţii lui Ţuţuianu. Şeful UNPR Dâmboviţa a ţinut să dezmintă şi zvonurile lansate în ultima vreme privind trecerea sa la PNL.

Liderul UNPR Dâmboviţa a mai spus că partidul pe care îl reprezintă este pus în slujba poporului şi nu a unei clase privigeliate. Reprezentanţii UNPR nu au nimic personal cu Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, şi nici cu primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, ci cu instituţiile pe care aceştia le reprezintă. Dumitru Miculescu doreşte ca banul public să fie cheltuit judicios, cu adevărat în folosul cetăţeanului, iar decizia administrativă să se desfăşoare cu maximă transparenţă.

Dumitru Miculescu este ferm convins că judeţul Dâmboviţa şi municipiul Târgovişte pot deveni centre economice importante la nivel naţional, poli siguri ai dezvoltării, dar este nevoie de mai multă implicare pentru o relansare în acest sens.

dumitru miculescu 2

Adaugă un Comentariu

*