Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Urs prins într-un gard în apropierea şcolii din Bezdead! Copiii au fost ţinuţi în clase

DÂMBOVIŢA: Urs prins într-un gard în apropierea şcolii din Bezdead! Copiii au fost ţinuţi în clase 

pui d eurs

Mânaţi de foame urşii se apropie tot mai mult de grădinile şi gospodăriile oamenilor. În pădurile din zona montană unde supravieţuiesc mamiferele nu prea mai există mâncare iar rezerva de grăsime trebuie refăcută înainte de sezonul de hibernare.

În acest an, au fost mai multe cazuri când urşii, speriaţi, flămânzi şi poate hăituiţi, s-au prins în gardurile grădinilor şi livezilor.

Astăzi, un urs de circa 200 de kilograme s-a agăţat de un gard la Bezdead. Neobişnuitul evenimentului constă în faptul că moş Martin s-a încurcat într-o împrejmuire aflată la câţiva zeci de metri de Şcoala Grigore Rădulescu din Bezdead.

Cetăţenii, speriaţi, au chemat la faţa locului Poliţia şi Jandarmeria. Cadrele didactice împreună cu oamenii legii au asigurat instituţia de învăţământ astfel încât, pe parcursul operaţiunii de deblocare a animalului, nici un copil să nu iasă din şcoală.

Adaugă un Comentariu

*