Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Dâmboviţa va avea subprefect o şefă de la Compania de Apă!

Dâmboviţa va avea subprefect o şefă de la Compania de Apă! 

subprefecta dambovita

Se anunţă schimbări la Prefectura Dâmboviţa! În scurt timp, actualul subprefect, Ciprian Pasailă, va fi înlocuit din funcţie. Sursele noastre spun că postul va fi preluat de Florina Mureşan, jurist, actualul manager dezvoltare la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa. Cum s-a ajuns la această nominalizare nu ştim, cert este că doamna în cauză este important membru PSD. În trecut, a fost consilier local al partidului la Ulmi.

Conform declaraţiei de avere postată pe site-ul Companiei de Apă, Florina Mureşan deţine împreună cu soţul său o casă de locuit (218 mp) şi un teren intravilan în suprafaţă de 1.054 mp în satul Viişoara. De asemenea, au o maşină Renault Megane şi trei împrumuturi la bancă: 44.650 euro, 13.800 euro şi 22.000 lei. Ca manager dezvoltare şi manager de proiect, Florina Mureşan a câştigat anul trecut 64.800 lei. Se adaugă veniturile din salariu ale soţului, inginer la Compania de Apă, în sumă de 19.200 lei.

În primăvara anului 2015, numele Florinei Mureşan a fost vehiculat în scandalul miilor de ore suplimentare plătite lunar de Compania de Apă către unii angajaţi. La acea vreme şefă a Unităţii de Implementare Proiecte POS I Mediu, Florina Mureşan ar fi încasat bani, conform spuselor directorului de atunci, Mircea Constantin, chiar şi pentru 1.000 de ore suplimentare lunar.

2 Răspunsuri la Dâmboviţa va avea subprefect o şefă de la Compania de Apă!

  1. Enache Lucian

    Doamna Florina Muresan poate fi acuzata de „abuz de ore suplimentare in serviciu ” si de ‘bagarea” a 33 de ore in 24 de ore cat are o zi. Culmea conform celor declarate de directorul Mircea Constantin a reusit.

     

Adaugă un Comentariu

*