Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Vară de poveste şi cu premii multe pentru „Victorioşi”

DÂMBOVIŢA: Vară de poveste şi cu premii multe pentru „Victorioşi” 

victoriosi 3

Componenţii „Clubului Victorioşilor” s-au întors de la Macea, judeţul Arad, acolo unde s-a desfăşurat în acest weekend Festivalul Internaţional de Umor Popular „Gura satului”, cu trei premii importante: locul I (Elena MOlea) şi II (Kornel Mili) la Secţiunea „Interpretare individual” şi o distincţie specială oferită de Primăria Macea pentru grup.

De altfel, victorioşii au transformat vacanţa de vară într-o perioadă… super-activă! După extraordinara performanţă obţinută de Selena Bobeică în Belarus, la Festivalul de Muzică Uşoară „Slaviabski Bazaar”, copiii pregătiţi de Viorica şi Victor Mihalache au evoluat în cadrul spectacolelor organizate cu prijelul Zilelor comunelor Pietrari şi Gura Ocniţei, pentru a se implica apoi în organizarea, în perioada 2 – 8 august, a primei Tabere de Film, Teatru şi Televiziune de pe meleagurile judeţului Neamţ, mai precis la Bălţăreşti.

CITEŞTE ŞI: Selena Bobeică, medalie de argint la festivalul de muzică uşoară din Belarus

victoriosi 1Proiectul „Cine(i) STAR?” a fost posibil datorită parteneriatului cu Centrul de Cazare „Fortin” şi grupul de iniţiativă „Vestitorii Bucuriei”, coordonat de părintele George Măriuţa.

„A fost o experiență minunată. Copiii şi tinerii din tabără au absorbit cu aviditate informațiile. Cel mai mic, Andrei, are 4 ani şi este un scump. Cele mai mari au 16 ani şi au fost reslonsabilizate cu grija față de cei mici. Le mulțumesc doamnei şi domnului Stoian de la Asociația Star, lui Vasile Găneanu, cel mai responsabil şi mai amabil conducător de Centru de tineret din câți am cunoscut, părintelui Aramă, pentru sfaturile duhovniceşti şi părintelui George Măriuța pentru şansa oferită mie şi celor din tabără să petrecem şapte zile de vis la Bălțăteşti!”, ne-a declarat Victor Mihalache.

În cadrul Taberei de Film, Teatru şi Televiziune de la Bălţăreşti, s-au organizat cursuri introductive de dicție, mişcare scenică, operatorie, tehnica interviului şi a reportajului, toate fiind îmbinate cu plimbări cu căruța, echitație, tir cu arcul, bălăceală în piscină, drumeții carnaval, petrecere în pijamale, karaoke, vizionări de filme şi foc de tabără. De asemenea, au fost realizate două emisiuni de televiziune în cadrul noului proiect „Copiii întreabă, preotul răspunde”. Totodată, pe baza scenariului scris de Victor Mihalache chiar la faţa locului, au fost realizate filmările pentru „Tabăra”, un film în care toți copiii au fost actori, iar unii dintre ei, cameramani sau asistenți de regie.

victoriosi 4 victoriosi 2

Adaugă un Comentariu

*