Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Vătavu, pariul câştigător al lui Silviu Dumitrescu în disputa cu SCM Piteşti

DÂMBOVIŢA: Vătavu, pariul câştigător al lui Silviu Dumitrescu în disputa cu SCM Piteşti 

Foto: sportdambovitean.ro

Marian Vătavu a fost eroul Chindiei în meciul cu meciul cu SCM Argeşul Piteşti, din ultima deplasare a sezonului regulat, scrie sportdambovitean.ro. Apărătorul târgoviştean a reuşit să aducă în finalul jocului din „Trivale” un punct preţios pentru gruparea de lângă Turn, după ce a prins un „trasor” de zile mari de la 25 de metri, în stânga lui Vlăsceanu.

Fundaşul de 32 ani a marcat în poarta argeşeană în minutul 89, adică la un minut distanţă, după ce Silviu Dumitrescu l-a introdus în teren, în locul lui Cherchez. Trimiterea pe teren al lui Vătavu a reprezentat un moment de inspiraţie al creatorului „Micului Ajax”, dar în acelaşi timp şi un risc enorm, atâta timp cât a decis să schimbe un om de atac, cu unul defensiv.

Tehnicianul Chindiei a recunoscut la finalul partidei cu piteştenii, că introducerea pe gazon a puternicului fundaş a însemnat un risc mare pe care şi-a l-a asumat.

„Am riscat mult când l-am băgat pe Marin (nr. Marian Vătavu) în teren. Am luat această decizie pentru că este un jucător înalt, care ştiam că ne poate ajuta la fazele fixe. Mă aşteptam ca el să marcheze din astfel de faze şi nici de cum din acţiune. Până la urmă a fost bine că el a înscris, iar Chindia a plecat neînvinsă de la Pieşti”, a declarat Silviu Dumitrescu.

Adaugă un Comentariu

*