Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Vezi ce-şi doresc oficialii în ziua votului!

DÂMBOVIŢA: Vezi ce-şi doresc oficialii în ziua votului! 

traian niculae

Parlamentari, şefi de deconcentrate şi edili din judeţul Dâmboviţa, cu toţii au votat astăzi cu gândul la viitorul generaţiei tinere, cu gândul la pace socială, la stabilitate politică şi financiară.

Senatorul Valentin Calcan a votat la Titu, alături de primarul Traian Niculae, viceprimarul Vlad Oprea şi deputatul Ionuţ Săvoiu.

„Am votat pentru a avea mai multă linişte, nu numai politică, ci şi socială, pentru a da o şansă în plus fiecărui copil care astăzi, neavând 18 ani, nu a putut vota. Eu cred că fiecare dintre noi ar trebui să ne gândim la ei, măcar pentru 10 ani de acum încolo să ştim încotro se îndreaptă România”, a declarat senatorul Valentin Calcan.

valentin calcan k

„Am votat pentru acel canditat din generație mea, singurul care a dovedit in ultimii 2 ani ca ii pasa de oamanii simpli din acesta tara si ca sprijina cu adevarat nevoia de dezvoltare economica a judetului Dambovita. In plus, cred cu tarie că poate sa-i unesca pe romani, asa incat dezbinarea si conflinctul politic permanent al ultimilor 10 ani sa inceteze ca sa putem construi o Romanie mai buna si mai demna in Europa de azi”, a spus deputatul Ionuţ Săvoiu.

vlad oprea - ionut savoiu

„Am votat pentru viitorul celor tineri din orasul Titu, din Dambovita si din intreaga tara. Am votat pentru linistea pensionarior, pentru o viata mai buna, pentru stabilitate si pentru un presedinte tanar, care sa ne uneasca si sa ne reprezinte cu eficenta si luciditate”, a precizat viceprimarul oraşului Titu, Vlad Oprea.

Consilierul judeţean Corneliu Ştefan a votat la Vulcana Pandele, cu gândul la viitorul copilului său.

„Am votat pentru un viitor mai bun, am votat pentru viitorul băieţelului meu, pentru viitorul tuturor copiilor din România, pentru linişte din punct de vedere social pentru toţi românii”, a spus Corneliu Ştefan – consilier judeţean.

Deputatul Georgică Dumitru şi inspectorul şef al ITM Dâmboviţa, Marius Lixandru, au ales să voteze în comuna Conţeşti.

„Am votat pentru un preşedinte mediator, un preşedinte care să adune societatea românescă, pentru ca noi toţi să o ducem mai bine”, a declarat deputatul Georgică Dumitru.

georgica dumitru

Am votat cu gândul de mai bine, pentru binele familiei şi al tuturor cetăţenilor acestei ţări. Am votat pentru o Românie unită”, a precizat Marius Lixandru – inspector şef ITM Dâmboviţa.

marius lixandruTot în zona de sud a judeţului, mai precis la secţia din satul Bâldana, comuna Tărtăşeşti, a ales să voteze şi inginerul Costel Preda – directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa.

„Am votat pentru continuarea proiectului început în anul 2012. Am votat pentru ţară, pentru unitate, pentru pace socială. Am votat împotriva urii, împotriva discordiei. Am votat pentru viitorul copiilor noştri”, ne-a declarat Costel Preda. 

 

Adaugă un Comentariu

*