Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 16, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Vezi pentru ce funcţie îi cer primarii să candideze senatorului Ţuţuianu!

DÂMBOVIŢA: Vezi pentru ce funcţie îi cer primarii să candideze senatorului Ţuţuianu! 

Sursa foto: revista22.ro

PSD Dâmbovița, una dintre cele ma puternice organizații social-democrate din România, va merge la congresul partidului, care se va tine pe 10 martie 2018 la Sala Palatului din București, cu o delegație formată din 143 de membri.

Mai mulţi primari din judeţ i-au cerut lui Adrian Ţuţuianu să candideze pentru o funcție de vicepreședinte la nivel central. Liderul dâmbovițean nici nu a refuzat, dar nici nu a acceptat propunerea colegilor. A rămas ca următoarea mutare să fie făcută după ce se va întruni luni, 5 martie, Comitetul Executiv Național. În funcție de deciziile luate acolo, senatorul se va gândi dacă va intra în competiția internă.

Nu este exclus, susțin sursele noastre, ca Adrian Ţuţuianu, care este vicepreşedinte al Senatului României, să candideze pentru funcția de președinte executiv. Este puțin probabil ca Marian Oprișan, care și-a exprimat deja intenția de a candida, să aibă vreo șansă să fie ales într-o asemenea funcție.

Adaugă un Comentariu

*