Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Vicepreşedintele PSD Găeşti, Viorel Mieluşică, a trecut la UNPR

DÂMBOVIŢA: Vicepreşedintele PSD Găeşti, Viorel Mieluşică, a trecut la UNPR 

viorel mielusica

Procesul de afluire a membrilor PSD către UNPR continuă, ba pare să capete amploare acum, cu câteva luni înaintea campaniei electorale pentru alegerile locale.

Viorel Mieluşică, lider important al PSD Găeşti, vicepreşedinte al organizaţiei orăşeneşti, a hotărât să-şi mute bagajele politice la UNPR. Mieluşică ne-a spus că nu a trecut la UNPR pentru a i se oferi cine ştie ce post important în partid, nici măcar nu va fi candidatul progresiştilor pentru funcţia de primar în Găeşti.

A făcut acest pas fiindcă nu se mai regăsea în PSD. A simţit că din acestă formaţiune politică au dispărut democraţia, dialogul şi dreptul la opinie. Nu mai ţinea nimeni cont de părerile reprezentanţilor aflaţi pe palierele mai de jos ale partidului!

Viorel Mieluşucă este convins că în UNPR lucrurile vor sta altfel şi că, până la alegeri, organizaţia din Găeşti va deveni una de forţă şi va reuşi să capaciteze atenţia electoratului asupra proiectelor pe care le vor propune spre binele comunităţii.

Adaugă un Comentariu

*