Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 17, 2018
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Viceprimarul de la Răzvad dezvăluie de ce vrea fostul edil să revină în fruntea comunei

DÂMBOVIŢA: Viceprimarul de la Răzvad dezvăluie de ce vrea fostul edil să revină în fruntea comunei 

emanuel spataru

Campania electorală capătă note aproape de penal. În tot mai multe localităţi din judeţ, acuză unii candidaţi, s-a trecut deja la folosirea unor mijloace ilegale pentru influenţarea electoratului prin diferite metode, determinarea unora să facă declaraţii mincinoase, se coc scenarii etc. Un asemenea film, ne spune Emanuel Spătaru, se derulează la Răzvad, comună unde candidează pentru functia de primar, din partea PSD. Principalul adeversar al tânărului social-democrat este fostul edil, Petre Coman, care reprezintă acum UNPR-ul, după ce două mandate a condus localitatea sub sigla PDL-ului condus de Traian Băsescu.

Emanuel Spătaru susţine că a trăit în aceste zile o experienţă nefericită, pe care spera să nu o mai găsească în practica electorală din România, mai ales după 27 de ani de exerciţiu democratic. Tânărul candidat a declarat, într-o conferinţă de presă organizată de PSD, că adversarii politici au trecut la acţiuni mârşave, exemplificând cu cazul unei femei de 60 de ani care ar fi spus unor reprezentanţi media că, în luna februarie, Emanuel Spătaru i-ar fi cerut cartea de identitate în schimbul acordării unei sume de bani. Documentul ar fi urmat să fie folosit în ziua alegerilor. Candidatul PSD neagă toate aceste acuze. Le consider fabulaţii, făcături ieftine. A precizat că nu a discutat niciodată cu persoana în cauză şi că, în luna februarie, nici măcar nu ştia dacă el va candida pentru funcţia de primar al comunei Răzvad.

„Doamna Viorica Adam din Gorgota a recunoscut că au venit la ea nişte oameni, au stat de vorbă, i-au spus ce să zică, a fost destul de speriată. Eu nu pot lăsa lucrurile aşa. Cu toată părerea de rău, voi depune o plângere în acest sens, iar doamna Viorica Adam cu siguranţă va spune care a fost adevărul, cine a determinat-o să mintă”, a declarat Emanuel Spătaru.

A mai spus candidatul PSD că şi-a dorit o campanie corectă, decentă, bazată pe întrecere în idei, în programe, nu pe atacuri la persoană, pe crearea unor scenarii menite să-l dezavantajeze, să-l compromită pe adversar. Numai că Petre Coman nu s-a ţinut departe de astfel de procedee ilegale.

„Eu nu o să-l atac. Nu am nicio treabă cu el, nu vreau să-l bag în seamă. Voi reaminti cetăţenilor comunei Răzvad cine este acest domn şi de ce vrea să revină în fruntea comunei. O spun clar, este un om care a făcut foarte multe lucruri pentru el”, a afirmat Emanuel Spătaru.

Tânărul PSD-ist a venit cu exemple concrete, prin care a vrut să prezinte rapacitatea lui Coman, cum s-a „descurcat” cât timp a fost primar al Răzvadului.

„Când merge în campanie electorală, mi-ar plăcea să le spună oamenilor cum a reuşit să o împroprietărească pe fiica sa cu fostul CAP şi peste 10.000 de metri pătraţi de teren”.

Fostul CAP Răzvad

Fostul CAP Răzvad

Candidatul PSD susţine că operaţiunea s-a produs printr-un soi de inginerie.

”Întâi i-a vândut pământul prietenei fiului său, iar mai departe aceasta i-a vândut nimeni altei decât lui Cioculescu Raluca Gabriela, fiica domnului Coman. Să fi fost doar o întâmplare”, se întreabă Emanuel Spătaru.

Dezvăluirile viceprimarului de la Răzvad în ceea ce îl priveşte pe Petre Coman nu se opresc aici. Tânărul edil vorbeşte şi despre statutul de revoluţionar al adversarului său în alegeri.

Curtea de Apel BUCUREŞTI - Informaţii dosar

”Dânsul a reuşit să ia un titlu de revoluţionar, titlu cu care a reuşit să primească mii de metri de pământ. Dânsul a făcut rost de acest certificat de revoluţionar print-un fals, că altfel nu puteai să obţii, ca fost informator al securităţii, titlu de revoluţionar. Pe lângă faptul că a luat mii de metri de pământ, s-a scutit singur şi de la plata taxelor şi impozitelor. Eu vreau să le reamintesc oamenilor cine este şi de ce vrea să vină în fruntea comunei.

vazare CAP Razvad

L-aş ruga să le spună cetăţenilor şi despre baza sportivă. Acolo a venit Corpul de Control al Primului Ministru, iar în urma raportului efectuat nu a ieşit decât un lucru rău, faptul că s-au dat prin încredinţare directă lucrări de 7,2 miliarde de lei, iar bugetul comunei Răzvad a fost prejudiciat cu această sumă. Acest raport a plecat către instituţiile statului. Sunt convins că îşi vor face datoria mai devreme sau mai târziu. Eu vin şi spun lucrurile astea, nu acuz pe nimeni, vin şi spun ce s-a întâmplat, să le reamintesc cetăţenilor din Răzvad de ce acest om vrea să revină în fruntea comunei”, a mai adăugat Emanuel Spătaru.

Material realizat de SC INCOMOD MEDIA SRL, la comanda PSD Dâmboviţa, Cod mandatar 21160002

eliberare penitenciar Coman Petre

Adaugă un Comentariu

*