Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Viceprimarul Emanuel Spătaru, candidatul PSD la Răzvad?

DÂMBOVIŢA: Viceprimarul Emanuel Spătaru, candidatul PSD la Răzvad? 

emanuel spataru

După cum s-a tot auzit, tânărul Emanuel Spătaru este agreat de o parte a conducerii PSD Dâmboviţa pentru a candida pentru funcţia de primar al comunei Răzvad, în locul actualului edil Constantin Năstase. Spătaru, momentan, este viceprimar al localităţii şi liderul TSD.

Apariţia lui, astăzi, în conferinţa de presă a PSD, pentru a prezenta obiectivele realizate în comună şi planurile de viitor, arată clar că se doreşte angrenarea sa în bătălia electorală.

Tânărul a vorbit despre asfaltarea a 12 km de străzi cu finanţare de la bugetul local, sprijin guvernamental sau prin asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, despre reabilitarea bibliotecii, construirea unei grădiniţe noi şi modernizarea dispensarului uman.

A urmat apoi o suită de acuze la adresa fostului primar PDL, Petre Coman, actual candidat UNPR, care, în opinia sa, nu prea a fost cruce de închinat, cheltuind banii publici fără rost şi într-o totală contradicţie cu legea.

Emanuel Spătaru, protejat şi susţinut deschis de Sandu Oprea, secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, aşteaptă definitivarea sondajului şi, „dacă oamenii din Răzvad vor să îmi acorde încredere, fără niciun fel de problemă îmi voi asuma acest lucru”, după cum a precizat.

Adaugă un Comentariu

*