Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Viitorii parlamentari PSD, la pas prin târgurile de Sfântul Dumitru

DÂMBOVIŢA: Viitorii parlamentari PSD, la pas prin târgurile de Sfântul Dumitru 

candidati-psd-targuri-4

A plouat mult, mărunt şi rece, de Sfântul Dumitru. Cu toate aceste inconveniente fireşti ale toamnei, dâmboviţenii nu au uitat de tradiţii şi obiceiuri şi au mers în târgurile organizate în mai multe localităţi din judeţ. Sunt ultimele astfel de manifestări ale anului, unde oamenii vin să-şi cumpere cele de trebuinţă în gospodărie, îşi fac provizii pentru anotimpul rece care stă să vină.

Târgurile de la Vişineşti, Fieni, Conţeşti şi Băleni au fost vizitate astăzi şi de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu. Liderul PSD a fost însoţit de candidaţii pentru Parlamentul României la alegerile din 11 decembrie: Titus Corlăţean, Rovana Plumb, Carmen Holban, Oana Vlăducă, Corneliu Ştefan, Leonardo Badea şi Luisa Greaca. Viitorii demnitari au dialogat cu cetăţenii şi au răspuns unor întrebări legate de problematica economică şi socială a ţării.

candidati-psd-targuri-1 candidati-psd-targuri-5 candidati-psd-targuri-3

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Viitorii parlamentari PSD, la pas prin târgurile de Sfântul Dumitru

  1. Dinut

    niste nenorociti ca toti de dupa 1989 ,,, netrebuie un VLAD TEPES SAU UN PUTIN SA TERMINE CU OLIGARHII CARE AU VANDUT TARA SI POPORUL ALTFEL DISPAREM DE PE HARTA CA TARA SI POPOR DESTEAPTA TE ROMANE !!!

     

Adaugă un Comentariu

*