Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 12, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Vindea maşinile pe care le închiria prin notariat! Băimăreanul a fost reţinut de poliţiştii târgovişteni

DÂMBOVIŢA: Vindea maşinile pe care le închiria prin notariat! Băimăreanul a fost reţinut de poliţiştii târgovişteni 

catuse k

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a numitului B.T., de 62 de ani, din localitatea Baia Mare, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune, faptă prev. şi ped. de art.244 din Codul Penal.

Potrivit IPJ Dâmboviţa acesta a închiriat, pentru o perioadă de 7 zile, o autoutilitară de la un bărbat, din municipiul Târgovişte, ocazie cu care a încheiat un contract de închiriere, autentificat la un notar.Ulterior, susnumitul a vândut fără drept autotilitara închiriată, pe teritoriul Ucrainei.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a mai comis astfel de fapte şi pe raza judeţelor Botoşani, Bistriţa Năsăud şi Alba.

S-a procedat la reţinerea acestuia pentru 24 de ore , urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă un Comentariu

*