Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Vineri, bursă generală a locurilor de muncă la Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Vineri, bursă generală a locurilor de muncă la Târgovişte 

bursa-locurilor-de-munca k

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, organizează vineri, 25 aprilie 2014, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul este organizat la nivel naţional, iar în judeţul nostru se va desfăşoara în municipiul Târgovişte la Clubul Studenţilor începând cu ora 10.

„Activitatea de identificare a locurilor de muncă vacante se află în plină desfăşurare, până la acestă dată fiind transmise peste 450 de invitaţii societăţilor comerciale din judeţ. Deocamdată, au confirmat participarea 33 de agenţi economici, cu o ofertă de 273 de locuri de muncă, care se adresează persoanelor cu studii superioare, cu studii medii cât şi celor fără calificare”, se precizează într-un comunicat al AJOFM Dâmboviţa.

Se caută: inginer mecanic, consilier vânzări, director vânzări, reprezentant vânzări, casier, agent vânzări, lucrător comercial, mecanic auto, bucatar, ospătar, sudor, electrician, muncitori necalificaţi. 

Persoanele interesate să lucreze în străinătate, se pot adresa consilierului Eures, care prezintă oferta din Uniunea Europenă de 323 locuri de muncă vacante.

Adaugă un Comentariu

*