Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Viteza la coborâre îi putea fi fatală! Accident cu bicicleta în Munţii Bucegi

DÂMBOVIŢA: Viteza la coborâre îi putea fi fatală! Accident cu bicicleta în Munţii Bucegi 

biciclist accidentat 1

Mai mulți bicicliști din municipiul Ploiești au plecat duminică, 7 septembrie, dinspre Babele către Boboci. La un moment dat, în zona Dichiu, unul dintre turiști a alunecat cu bicicleta din cauza vitezei mari la coborâre și s-a accidentat.

Jandarmii montani s-au deplasat de urgență la locul accidentului și, împreună cu un echipaj al Serviciului Salvamont Dâmbovița, au acordat primul ajutor biciclistului accidentat. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral frontal, o fractură deschisă la nivelul membrului superior drept și mai multe echimoze.

Biciclistul accidentat a fost preluat ulterior de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dâmbovița și trasportat la spital pentru investigații suplimentare.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon: 0749.058037; 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

ambulanta bucegi

Adaugă un Comentariu

*