Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Vlad Drugă este secretar general adjunct al Tineretului Democrat Liberal la nivel central

DÂMBOVIŢA: Vlad Drugă este secretar general adjunct al Tineretului Democrat Liberal la nivel central 

Foto: Facebook

Președintele Tineretului Democrat Liberal Dâmbovița, Vlad Drugă, a fost ales de către Colegiul Director Național în funcția de secretar general adjunct în Biroul Permanent Național al Tineretului Democrat Liberal. Promovarea vine ca urmare a rezultatelor politice obținute, dar și a implicării în acțiunile TDL la nivel național, se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa.

Vlad Drugă va coordona, alături de secretarul general și secretarul general adjunct, acțiuni și activități ale tinerilor din organizațiile județene.

”Cred că este foarte important ca oamenii tineri să aleagă să intre în politică și să lupte pentru principii. Societatea are nevoie de politicieni bine pregătiți profesional, cu personalitate, care să nu mai accepte compromisuri. Echipa Tineretului Democrat Liberal luptă pentru o viață normală în România, și nu în afara granițelor, pentru accesul egal și nediscriminatoriu atât la educație, cât și la piața forței de muncă. Suntem convinși că numai implicându-ne putem face cu adevărat diferența”, a precizat Vlad Drugă.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Vlad Drugă este secretar general adjunct al Tineretului Democrat Liberal la nivel central

 1. Michael Druga

  Discursul junelui parca e luat de pe goagal, fara substanta si fara mesaj. Baiatul asta, in afara de a fi feciorul tatalui sau si de a sti cum se face pizza polo la Gaesti, mai are vreo calitate care sa il recomande pentru politica? Jale mare cine o sa-mi ceara votul peste 4 sau 8 ani. Jale pentru mine, nu pentru el.

   
 2. Vlad Druga

  Bună ziua,
  Ma bucur pentru comentariul dumneavoastră, însă ar fi frumos sa ne asumam cu nume și prenume când avem ceva de spus. Pentru ca as fi și eu curios dacă făcând afirmații despre mine măcar ma cunoașteți din vedere( nu mai spun sa fi vorbit). M-as bucura ca toți tinerii sa se implice în diverse acțiuni civice(indiferent dacă se numesc partide sau ong-uri) si sa fie informați când merg sa voteze. Sper ca pana la momentul când o sa va cer votul(daca o sa fie cazul) sa va convingeți singur și sa veniti din convingere și bine informat sa votati!
  O zi buna,
  Vlad.

   

Adaugă un Comentariu

*