Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Vlad Oprea, încă dansează pe sârma candidaturii de primar pentru oraşul Titu

DÂMBOVIŢA: Vlad Oprea, încă dansează pe sârma candidaturii de primar pentru oraşul Titu 

Sursa foto: Facebook

Ar fi trebuit ca astăzi să fie prezentat şi candidatul PSD pentru postul de primar al oraşului Titu. După cum s-au derulat lucrurile de 1 martie, când Vlad Oprea împărţea mărţişoare şi flori doamnelor şi domnişoarelor din Titu alături de preşedintele interimar al organizaţiei, deputatul Ionuţ Săvoi, eram convinşi că fostul viceporimar al oraşului va fi cel ales.

Situaţia pare că s-a schimbat după ultimele mişcări politice, când conducerea UNPR Dâmboviţa a trecut la PNL. Se fac alte calcule. Zvâcneşte altfel interesul. Mai vine un sondaj în care se pare că ar fi intrat şi fostul candidat al PNL Titu, doctorul Silviu Colomei, trecut la PSD. Nu este exclus ca social-democraţii să cedeze în favoarea acestui aliat, de dragul de a prinde ceva voturi în plus.

Rămâne să vedem cum se vor încheia negocierile, că în sondaje, sincer, nu prea avem încredere. O fi sau nu o fi Vlad Oprea candidat? Sau va fi acceptat Colomei?

Adaugă un Comentariu

*