Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Voiau mult, dar se mulţumesc cu puţin! Liberalii încep mazilirile

DÂMBOVIŢA: Voiau mult, dar se mulţumesc cu puţin! Liberalii încep mazilirile 

volintiru - cioaca 1

Liderul liberalilor dâmboviţeni anunţă tăieri în carne vie, fără excepţii, în toate organizaţiile care au obţinut rezultate slabe la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Vor fi puşi în discuţie în primul rând viceprimarii şi consilierii locali. De asemenea, marţi – 3 iunie, se va tranşa definitiv soarta vicepreşedintelui Consiliului Judeţean – Gabriel Grozavu, care, susţine Mihail Volintiru, insistă să rămână în această funcţie pentru bani şi pentru a sluji intereselor „comunistului şef Ţuţuianu”.

„Este nefiresc să te lauzi că reprezinţi PNL şi să nu obţii la alegeri decât un singur vot într-o secţie de votare. S-a întâmplat la Cândeşti, unde avem viceprimar, şi mai sunt astfel de cazuri. Aceşti oameni nu au ce căuta în PNL”, a precizat Mihail Volintiru.

Preşedintele PNL Dâmboviţa s-a arătat, de asemenea, îngrijorat de faptul că 20% dintre cei care au votat pe 25 mai 2014 în judeţul Dâmboviţa au avut o problemă. Fie li s-a anulat votul şi sunt 11.500 astfel de cazuri, fie au fost turişti şi vorbim despre 17.000 de persoane! Volintiru susţine că există mari suspiciuni că aceşti străini de judeţul Dâmboviţa au votat de mai multe ori, iar decizia Biroului Electoral Central de a nu pune la dispoziţia partidelor listele electorale suplimentare nu face altceva decât să întărească acest lucru.

Cât priveşte rezultatul votului din 25 mai 2014, liberalii dâmboviţeni spun că sunt mulţumiţi, chiar dacă se aşteptau la mai mult. PNL Dâmboviţa a obţinut totuşi, spune Gabriel Cioacă – purtător de cuvânt, cu 4.000 de voturi mai mult decât în 2009, ceea ce reprezintă în procente vreo 30% cu plus.

„Înseamnă progres, înseamnă că s-a muncit, înseamnă că suntem o filială pe un trend ascendent şi suntem convinşi că la următoarele alegeri, indiferent dacă intrăm sau nu într-o alianţă, scorul va fi mai mare”, a declarat Gabriel Cioacă.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Voiau mult, dar se mulţumesc cu puţin! Liberalii încep mazilirile

  1. vlase

    si daca se intampla sa iasa pe primul loc pnl sareau de fund in sus psd.ul ca s-au fraudat alegerile.vesnici nemultumiti.votul przidentialelor de la paris?

     

Adaugă un Comentariu

*