Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Volintiru a fost demis de la conducerea PNL, dar este rugat să rămână lângă partid

DÂMBOVIŢA: Volintiru a fost demis de la conducerea PNL, dar este rugat să rămână lângă partid 

mihail volintiru

Aşa cum s-a vehiculat de mai multă vreme, astăzi, Mihai Volintiru a fost demis de la cârma organizaţiei PNL Dâmboviţa, interimatul fiind asigurat de Ludovic Orban, care a mai descălecat prin judeţ, în aceeaşi postură, şi nu a reuşit să facă mare lucru. Probabil aşa se întâmplă atunci când frâiele unui partid nu sunt ţinute de un autohton, care ar avea cu siguranţă mai mult timp la dispoziţie… Să sperăm că de această dată Ludovi Orban va avea rezultate meritorii la finalul noului mandat de preşedinte interimar la Dâmboviţa.

Urmare faptului că, imediat după demiterea lui Volintiru, mai mulţi dintre colaboratorii săi apropiaţi şi-au arătat nemulţumirea şi au anunţat că vor pleca din partid, senatorul de Dâmboviţa Sorin Roşca Stănescu le-a adresat tuturor un apel la unitate.

„In calitatea mea de senator de Dambovita, salut decizia Biroului Politic National al PNL prin care, procedandu-se conform literei si spiritului statutului, domnul Mihai Volintiru a fost demis din calitatea de presedinte interimar al PNL Dambovita pe care a detinut-o, la propriu si la figurat, in exces. Fac apel la acesta, precum si al colaboratorii sai apropiati sa nu paraseasca PNL, ci dimpotriva, sa se solidarizeze, asa cum fac si eu, cu partidul nostru, atat la nivel national, cat si la nivel local, prin sustinerea noii conduceri de la Dambovita.

Avem nevoie de toti liberalii pentru ca, impreuna cu PDL, sa formam o forta politica considerabila in Dambovita si sa obtinem impreuna rezultate cu adevarat bune la alegerile prezidentiale.

Neintelegerile mele cu domnul Volintiru m-au determinat sa stau departe de organizatia judeteana, in ciuda faptului ca am fost prezent in judet cat s-a putut de mult si i-am ajutat pe cetatenii din colegiul meu si nu numai, utilizandu-mi intreaga energie si autoritate.

In viitor, voi sustine in mod activ refacerea rapida a structurilor noastre politice din teritoriu, in colaborare cu colegii din PDL. Dumnezeu sa ne ajute!”

Senator de Dambovita,
Sorin Rosca Stanescu

Adaugă un Comentariu

*