Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Voluntariat în folosul comunităţii! Liberalii ecologizează locurile de joacă

DÂMBOVIŢA: Voluntariat în folosul comunităţii! Liberalii ecologizează locurile de joacă 

liberali

Liberalii târgovişteni au demarat sâmbătă, 12 aprilie, un program de voluntariat în folosul comunităţii. Prima acţiune a fost organizat în Microraionul VI şi a constat în ecologizarea unui loc de joacă pentru copii, din zona Select.

Au fost curătaţe aleile, s-au strâns cioburile şi gunoaiele de pe tona verde, s-a completat nisipul din spaţiile de joacă şi au fost nreparate băncile rupte. De asemenea, s-au montat trei coşuri de gunoi şi au fost plantaţi câţiga copaci care să întregească spaţiul verde.

“Este o primă acţiune de acest fel, pe care o vom repeta şi în alte cariere ale municipiului. Am identificat deja mai multe zone unde se poate interveni pentru ecologizare sau reparaţia mobilierului din parcuri. Ne bucurăm de sprijinul tinerilor din organizaţie, care au răspuns prezent la toate acţiunile de voluntariat pe care le-am iniţiat.

În acest parc, cea mai mare problemă identificată au fost cioburile. Am ridicat sute de bucăţi de sticlă, cele mai multe de la sticle de bere, iar pe această cale dorim să lansăm un apel la responsabilitate din partea adulţilor, pentru a păstra curat locul de joacă. Cioburile pun copiii în pericol!”, a precizat Gabriel Cristache, preşedintele PNL Târgovişte.

La acţiunea de sâmbătăt, au luat parte: preşedintele PNL Târgovişte – Gabriel Cristache, preşedintele TNL Dâmboviţa – Adrian Mocanu, preşedintele CSL – Alexandru Dumitra, preşedintele TNL Târgovişte – Claudiua Ţenea, consilierul local Diana Diaconu, preşedintele PNL Cartier micro 6 – Florin Aldea, preşedintele PNL Cartier CFR – Marian Stanciu, precum şi tineri membri şi simpatizanţi liberali.

liberali 1

Adaugă un Comentariu

*