Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 29, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: „Voluntarii, inima comunităţii”, dezbatere organizată la Biblioteca Judeţeană!

DÂMBOVIŢA: „Voluntarii, inima comunităţii”, dezbatere organizată la Biblioteca Judeţeană! 

biblioteca judeteana 1

Marţi, 5 decembrie 2017, de la ora 12:30, se va desfăşura, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, dezbaterea „Voluntarii: inima comunităţii!”, prilejuită de sărbătorirea „Zilei internaţionale a voluntarului”.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în parteneriat cu Centrul Europe Direct Târgovişte, Organizaţia „Salvaţi copiii” şi Crucea Roşie – Filiala Dâmboviţa.

Potrivit www.voluntareuropean.ro, în fiecare an, milioane de oameni se implică în acţiuni şi programe de voluntariat. În România, voluntariatul a devenit cunoscut în anul 1990, când au venit la noi în ţară o serie de organizaţii internaţionale. „Ziua internaţională a voluntariatului”, instituită printr-o rezoluţie ONU din 1985, a fost marcată pentru prima dată în România în anul 2000.

Adaugă un Comentariu

*