Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Zece familii din Malu cu Flori, despărţite de restul comunei, de un crater imens

DÂMBOVIŢA: Zece familii din Malu cu Flori, despărţite de restul comunei, de un crater imens 

Foto: adevarul.ro

Precipitaţiile abundente au creat probleme şi în satul Micloşanii Mari, comuna Malu cu Flori din Dâmboviţa. Zece familii dintr-un cătun au rămas izolate, după ce singura cale de acces a fost distrusă de o alunecare de teren. Oamenii spun că nu mai au pe unde să iasă din sat decât pe jos însă şi aşa este foarte periculos, în drum apărând un crater de câţiva metri adâncime.
Cei care mai locuiesc în acea zonă sunt numai bătrâni de peste 80 de ani şi spun că singură cale de a ieşi ar fi pe jos, însă şi aşa mulţi îşi pun viaţa în pericol. Nici la livezile şi fâneţele din zonă proprietarii nu mai pot ajunge.

“Ieri, drumul era bun. A plouat tare şi azi şi ieri noapte. De la ploi puternice. Autorităţile nu ne-au făcut nimic de 10 ani de zile. Aici nu se mai poate circula cu nimic”, se plâng oamenii.

Sătenii aşteaptă acum ca autorităţile locale să îi ajute şi să repare drumul, însă sunt conştienţi că este vorba de o lucrare de anvergură.

Sursa: Adevarul

Adaugă un Comentariu

*