Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 17, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Ziua coincidenţelor stranii! Un mort şi doi răniţi în condiţii asemănătoare

DÂMBOVIŢA: Ziua coincidenţelor stranii! Un mort şi doi răniţi în condiţii asemănătoare 

spitalul judetean targoviste 1

În judeţul Dâmboviţa, s-au produs, astăzi, trei accidente asemănătoare în localităţi diferite, la câteva minute unul după altul. La Viişoara un bărbat de 30 de ani a căzut de pe o schelă de la o înălţime de circa 2 metri. Efectua lucrări de reparaţii la casa unei rude. A fost transportat de urgenţă la spital. Din fericire, viaţa nu i-a fost pusă în pericol, dar a rămas internat pentru investigaţii amănunţite.

Ceva mai târziu, poliţia ne anunţă că, la Târgovişte, pe strada Calafat, un bărbat, de 41 de ani, neatent, a alunecat de pe o pasarelă metalică. Culmea, se afla în vizită la angajatul unei firme când s-a întâmplat nenorocirea. A fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti.

Al treilea accident s-a petrecut la Crângurile, unde un bătrân de 80 de ani, chinuindu-se să repare un gard, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe o scară, rămânând întins, fără suflare. Poliţiştii nu exclud posibilitatea ca bietul om să fii suferit un infarct.

Adaugă un Comentariu

*