Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 9, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Nivelul de trai, între statistici promiţătoare şi realitatea nemulţumitoare

DÂMBOVIŢA: Nivelul de trai, între statistici promiţătoare şi realitatea nemulţumitoare 

leonardo badea

Senatorul Leonardo Badea susţine că, din punct de vedere economic, România se află pe drumul corect. Ca român de rând, căruia banii câştigaţi nu-i ajung să facă faţă cheltuielilor, ne este greu să-l credem pe demnitar, chiar dacă ştim că este înainte de toate un reputat profesor universitar în domeniul economiei.

Leonardo Badea afirmă că, din a doua jumătate a anului 2014, vom simţi şi noi creşterea economică pe care o înregistrează ţara, coroborat cu scăderea ratei inflaţiei la 1,06%.

„Misiunea istorică a USL nu s-a încheiat. Ceea ce ne-am asumat în faţa electoratului vom duce mai departe. Obiectivul nostru este să realizăm o creştere a nivelului de trai şi a locurilor de muncă”, a declarat setatorul Leonardo Badea.

Prin urmare, susţine demnitarul, vor urma câteva măsuri fiscale deosebit de importante: reducerea TVA la 19%; diferenţierea, în sens regresiv, a cotei unice de impozitare până la 8%; reducerea la jumătate a taxelor parafiscale, adică a celor neincluse în Codul Fiscal; reducerea TVA la produsele agricole până la 9%; reducerea CAS cu 5 puncte procentuale etc.

„În acest moment, Guvernul României urmăreşte foarte clar bornele economice pe care şi le-a asumat în faţa electoratului în 2012. În a doua jumătate a anului 2014 se vor vedea roadele măsurilor economice luate de Guvern”, concluzionează Leonardo Badea.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Nivelul de trai, între statistici promiţătoare şi realitatea nemulţumitoare

  1. active news

    Nu ne ramane decat sa vedem daca asa va fi.

     

Adaugă un Comentariu

*