Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 19, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Dau o Ligă pentru o rezoluţie!

Dau o Ligă pentru o rezoluţie! 

ion obagilaSala de spectacol a Clubului Studenţilor s-a arătat a fi neîncăpătoare pentru aleşii şi nealeşii locali ai PSD adunaţi sub egida Ligii Aleşilor Locali pentru a-şi exprima solidaritatea cu Adrian Ţuţuianu, preşedintele organizaţiei PSD Dâmboviţa şi pentru a-i arăta comandantului suprem sprijinul total pentru un nou mandat ca şef al partidului. Să moară duşmanii de ciudă!

Rezoluţia cu pricina a contat cel mai mult. A fost, de fapt, tema centrală a strângerii poporului pesedist. Restul, vorbărie care nu a interesat pe nimeni. Lecţii parcă special create pentru a da oarece culoare întâlnirii, rezonanţă solemnă, importanţă.

Înainte de a se trece la votul rezoluţiei în două acte, să nu zic articole, cu iz de întronare, Adrian Ţuţuianu a avut posibilitatea de a trece în revistă toate realizările din timpul mandatului său de preşedinte la Consiliul Judeţean.

S-a votat la capitolul unanimitate, cum îi şade bine unui partid democratic. Nimeni nu se aştepta să apară vreun colţ împotriva lui Ţuţuianu. Până şi cei care îl mai muşcă pe la colţuri, de pe unde apucă, în nici un caz din faţă, au tăcut chitic sau au stat cu mâna pe sus. Alţii, mai siguri de ceea ce se întâmplă, liniştiţi, cunoscători ai scenariului, au zăbovit mai mult pe hol, la măsuţe, în faţa unei cafele sau a unei sticle cu suc.

De la adunarea spumei PSD din judeţ au lipsit in corpore parlamentarii. A fost găsită rapid şi o motivaţie: au avut treabă la Parlament. Săracii… Cum or fi primit vestea, pardon, rezoluţia? Nici UNPR-ul aliat de bază al social-democraţilor nu şi-a trimis un reprezentant la cinstita obşte pesedistă, intuind probabil ce o să se întâmple.

Una peste alta, Adrian Ţuţuianu şi-a consolidat poziţia. Aleşi locali PSD l-au stropit cu apă vie cu câteva luni înainte de conferinţa judeţeană. Aşa se face politică, prin joc strategic şi calcule precise. Şi, fie vorba între noi, Adrian Ţuţuianu este as în chestii de-astea.

Acu rămâne să vedem, în octombrie, dacă în sticluţa Ligii Aleşilor Locali a fost cu adevărat apă vie. Majoritatea celor prezenţi spun că nu a fost îndoită cu nimic…

Răspuns la Dau o Ligă pentru o rezoluţie!

  1. moshu49

    las’ c’o’ndoaie Codruţa 😉

     

Adaugă un Comentariu

*