Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » DE CE DOAR 10%? M10 cere ca lefurile bugetarilor să fie dublate!

DE CE DOAR 10%? M10 cere ca lefurile bugetarilor să fie dublate! 

Sursa foto: criticatac.ro

De la 1 decembrie, salariile bugetarilor vor creşte cu 10%, cu condiţia ca aceştia să nu fii beneficiat de o altă majorare în 2015, urmare unui amendament al PSD, criticat de PNL, dar pe care în final l-au votat. Măsura nu-i mulţumeşte pe reprezentanţii M10, Partidul Monicăi Macovei, care cer dublarea lefurilor pentru bugetari, acuzându-i pe PSD-işti că plantează bombe cu ceas sub scaunele adversarilor politici şi pe PNL-işti că sunt meschini.

„Liberalii susţin că totul e în regulă pentru că au cerut să se facă un studiu de impact bugetar. Dar din moment ce studiul de impact urmează să fie făcut după adoptarea legii, același studiu s-ar fi putut face şi pentru o mărire a salariilor bugetarilor de 100%. De unde ştie co-președinta PNL, Alina Gorghiu, că nu era posibilă o dublare a salariilor bugetarilor? De ce au fost PNL-iștii atât de meschini şi au votat numai 10%?”, se arată într-un comunicat al M10.

Răspuns la DE CE DOAR 10%? M10 cere ca lefurile bugetarilor să fie dublate!

  1. moshu49

    nu mă păcăleşti/manipulezi: M10 (ce drac’ de nume mai e şi ăsta?) nu cere, se întreabă retoric de ce să nu se fi dublat dacă studiul tot se face după ce bomba a fost aruncată în curtea noului guvern.
    mă întreb cîte zile au mai rămas pînă ce liberalii îl vor trăda, specialitatea casei!, şi pe Cioloş. :(

     

Adaugă un Comentariu

*