Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » DE UNDE DAI, DUMNEZEU ÎȚI DĂ! Un tânăr muzician are nevoie de sprijinul nostru

DE UNDE DAI, DUMNEZEU ÎȚI DĂ! Un tânăr muzician are nevoie de sprijinul nostru 

pavil nicolae

Ma numesc Pavil Vasile Nicolae. Am doar 19 ani. În 2013 am terminat Liceul de Arta „Stefan Luchian” din Botosani. Am studiat muzica la instrumentul muzical tuba. Tot in acest oras locuiesc impreuna cu sora si parintii mei.

Sunt o fire energica si distractiva. Vreau totul sa iasa frumos si sa multumesc pe toata lumea. Cand incep ceva, duc totul pana la capăt chiar daca am si hopuri sau iese bine ori rau.

Totul a inceput in dimineata zilei de 13 octombrie 2013, cand mi-am pierdut cunostinta. Totul s-a intamplat intr-un timp foarte scurt. Am crezut ca am doar o cadere de calciu, deoarece anul trecut in luna iunie mi se întâmplase la fel.

Ma pregateam sa plec si dintr-o data in fata oglinzii din baie am cazut. Parintii m-au dus la Urgente deoarece din cauza caderii aveam dureri in zona capului. Credeam ca este doar o simpla lovitura la cap din cauza caderii si nu m-am ingrijorat.

Mama a crezut ca durerea de la cap este de la inima. Doua idei diferite si nici una dintre astea nu era buna. Am ajuns la Urgente iar acolo le-am povestit ce s-a întâmplat. Doamna doctor m-a consultat si nu i-a placut ca obrazul drept nu il simteam. Atunci m-a internat.

In dimineata zilei de 14 octombrie 2013, mi s-a recoltat sange, iar la amiaza mi s-a facut RMN-ul. Analizele de la sange au iesit toate bune, dar vestea cea rea a fost pe data de 15 octombrie, cand am primit rezultatele de la RMN.

Au fost sfasietoare. Am fost diagnosticat cu Neurinom acustico-vestibular stang. I se mai spune si SCHWANNOM. Totul parca a cazut peste mine. Viata mea si-a schimbat traiectoria.

Cand mi s-a spus diagnosticul, primul gând a fost către familie: „ai mei au probleme cu Bianca (sora mea, care este si ea cu probleme, fiind diagnosticata cu dezlipire de retina), cu datoriile și nu le mai trebuia încă una”. Plus ca Bianca învață la Targu Frumos pentru ca acolo este scoala speciala pentru copiii nevazatori.

Nu stiam cum sa reactionez si ce sa fac. M-am intristat si mai tare decat eram cand am aflat si pretul interventiei chirurgicale care v-a fi efectuata in Germania, in Hannover de prof. dr. Madjid Samii. Aceasta interventie costa aproximativ 45.000 euro, bani pe care parintii mei nu ii au acum.

Conturile sunt deschise pe numele meu Pavil Vasile Nicolae, la BCR:
RON – RO09RNCB0312126445850001
EURO – RO79RNCB0312126445850002

De unde dati un banut, Dumnezeu sa va dea inzecit!

Numerele de contact sunt: 0751.563.609; 0755.837.153; 0754.427.151.

Va multumesc enorm celor care ma ajuta si sa va dea Dumnezeu sanatate!

 

Adaugă un Comentariu

*