Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DECIZIE: Adrian Ţuţuianu va pleca de la șefia Comisiei de Control SRI

DECIZIE: Adrian Ţuţuianu va pleca de la șefia Comisiei de Control SRI 

Adrian Ţuţuianu - vicepreşedinte senatul României

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, şeful social-democraţilor dâmboviţeni, se pare că a condus astăzi pentru ultima oară Comisia de Control SRI. Mulţi erau convinşi că Ţuţuianu, în calitate de preşedinte al acestei structuri parlamentare, va lămuri multe aspecte care au bulversat opinia publică românească: binoame, încălcări ale conceptului de democraţie, libertate etc.

Acum, în noua calitate de ministru al Apărării, funcţie cu mare responsabilitate, cu siguranţă nu mai poate să se ocupe şi de conducerea comisiei SRI. Adrian Ţuţuianu a declarat astăzi că se va supune voinţei partidului, ori va pleca din comisie, ori va rămâne membru simplu. Din câte se aude, şefia Comisiei de control SRI va fi preluată de deputatul PSD Georgian Pop.

Suntem obişnuiţi cu puterea de muncă de care dă dovadă Ţuţuianu, cu abnegaţia şi profesionalismul cu care vrea să se achite de sarcinile primite, dar, zic unii, până şi pentru el efortul ar fi imens. Se pare că nu ar mai avea timp nici să se ocupe de conducerea PSD Dâmboviţa. Se vorbeşte că Adrian Ţuţuianu va desemna în curând o persoană de încredere care să se ocupe de organizaţie în lipsa sa.

Adaugă un Comentariu

*