Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DECIZIE: Dâmboviţa se alătură judeţelor unde nu se învaţă nici joi, 12 ianuarie!

DECIZIE: Dâmboviţa se alătură judeţelor unde nu se învaţă nici joi, 12 ianuarie! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.codrosu.ro)

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a dispus, la solicitarea primarilor, să suspende cursurile în unităţile de învăţământ din judeţ şi joi, 12 ianuarie 2017. Ca şi astăzi, vor funcţiona totuşi grădiniţele cu program prelungit, pentru a veni în sprijinul părinţilor care nu au cu cine să-şi lase copiii când merg la serviciu.

Potrivit Ministerului Educaţiei, joi – 12 ianuarie, nu se va învăţa în judeţele Brăila. Giurgiu, Maramureș, Buzău, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și Municipiul București, iar vineri, 13 ianuarie, cursurile sunt suspendate în Brăila. Giurgiu, Maramureș, Buzău, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și Municipiul București.

De asemenea, mai există o serie de alte unităţi de învăţământ din celelalte judeţe unde nu se va învăţa, fără însă a fi suspendate total cursurile, respectiv: Olt (65 de unități de învățământ), Alba (4 unități de învățământ), Satu Mare (o unitate de învățământ), Hunedoara (Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” Vulcan) – joi, 12 ianuarie şi Olt (65 de unități de învățământ), Alba (3 unități de învățământ), Satu Mare (o unitate de învățământ) – vineri, 13 ianuarie.

Situaţia este actualizată de fiecare dată când situaţia o impune.

Adaugă un Comentariu

*