Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DECIZIE: Judecătoare de la Tribunalul Dâmboviţa, exclusă din magistratură!

DECIZIE: Judecătoare de la Tribunalul Dâmboviţa, exclusă din magistratură! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.aljazeera.com.tr)

Consiliul Superior al Magistraturii a lovit în justiţia dâmboviţeană. Judecătoarea Carmen Elena Mihălcioiu de la Secţia a II-a civilă a Tribunalului Dâmboviţa a fost exclusă din magistratură. Decizia a fost luată miercuri, 14 iunie 2017.

Judecătorii din cadrul Secţiei pentru judecători în materie disciplinară au găsit-o vinovată pe târgovişteanca Mihălcioiu de comiterea a două abateri disciplinare stipulate în Legea 303/2004, privind statutul procurorilor şi judecătorilor, sancţiuni prevăzute la art 99 lit.a – „manifestările care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea atribuţiilor de serviciu” şi lit. b – „încălcarea prevederilor referitoare la incompatibilităţi şi interdicţii privind judecătorii şi procurorii”.

Carmen Mihălcioiu are dreptul de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Recursul se judecă de completul de 5 judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

3 Răspunsuri la DECIZIE: Judecătoare de la Tribunalul Dâmboviţa, exclusă din magistratură!

 1. Sorin

  Nu este nici-o pierdere pentru justitia din Dambovita !!! . Bine ca scapam de o judecatoare corupta ,obedienta puterii si judecata stramba si sta pres in fata avocatilor de partid !
  Drum bun!

   
 2. dezgustatul

  Stirea este absolut autentica, insa titlul mi se pare inadaptat : CSM-ul nu a lovit in Justitie, ci intr-o practicanta a Injustitiei, care a hranit discutiile si barfele de culoar timp de ani si ani de zile, intr-o impunitatea blamabila careia, iata, i s-a pus capat. In sfarsit o decizie corecta, desi infinit tardiva.

   
 3. florin

  Această persoană nu este judecător! Carmen Mihălcioiu este precupeață la Tribunalul Dâmbovița!

   

Adaugă un Comentariu

*