Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DECIZIE: Liberalii nu se vor mai opune proiectelor primarului Târgoviştei!

DECIZIE: Liberalii nu se vor mai opune proiectelor primarului Târgoviştei! 

Cezar Preda - preşedintele PNL Dâmboviţa

Schimbare de macaz în ceea ce priveşte optica liberală vizavi de problematica comunităţii şi responsabilitatea pe care o au aleşii locali, indiferent de formaţiunea politică pe care o reprezintă! Cezar Preda, preşedintele PNL Dâmboviţa, le aduce la cunoştinţă adversarilor politici, dar şi cetăţenilor municipiului Târgovişte, că a decis, după ce s-a consultat cu colegii şi cu conducerea partidului, să-l sprijine pe primarul Târgoviştei, PSD-istul Cristian Daniel Stan, în toate proiectele pe care municipalitatea şi-a propus să le implementeze.

Practic, din cele spuse de deputatul Preda, este de înţeles că aleşii PNL din Consiliul Local Târgovişte nu se vor mai opune niciunui proiect de hotărâre care are ca finalitate dezvoltarea socio-economică şi culturală a municipiului. Ba, mai mult, a spus Cezar Preda, că este dispus să colaboreze cu edilul Târgoviştei în orice problemă ce ţine de administraţie şi dezvoltare.

„Nu conteză că primarul este de la PSD, trebuie ajutaţi cu toţii, tot aparatul administrativ, consiliul local, pentru ca târgoviştenii să poată beneficia de toate proiectele”, a precizat Cezar Preda.

Rămâne să vedem dacă decizia va ţine până la alegerile din 11 decembrie, pentru ca liberalii să nu le mai furnizeze singuri social-democraţilor muniţie de război politic, sau chiar aşa vor acţiona pe tot parcursul mandatului de 4 ani. Oricum, prin declaraţia de astăzi, preşedintele Cezar Preda a recunoscut că aleşii PNL au făcut în Consiliul Local Târgovişte şi opoziţie doar de dragul opoziţiei…

Răspuns la DECIZIE: Liberalii nu se vor mai opune proiectelor primarului Târgoviştei!

 1. moshu49

  despre „schimbarea de macaz”: în 31 oct Țuțuianu îi aplică o zmetie lui Preda, „un loser politic parașutat în Dâmbovița”.
  iaca, în 3 nov celui „implicat în mafia gunoaielor din România” i se înmoaie genunchii și se face preș.
  vrăjeala cu grija față de târgovișteni apărută peste noapte s-o gargarisești mancurților tăi, tată!
  băi, liberali pereni, vouă încă nu vi s-a făcut scîrbă de voi?
  sigur ați pierdut și trenul ăsta… :(

   

Adaugă un Comentariu

*