Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » DECIZIE: Membrii ALDE cu demnităţi în Guvern vor fi evaluaţi de conducerea partidului

DECIZIE: Membrii ALDE cu demnităţi în Guvern vor fi evaluaţi de conducerea partidului 

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a anunţat că va demara o acţiune de evaluare a membrilor de partid cu responsabilităţi în aparatul central de stat, vorbim aici de secretari de stat, subsecretari de stat, preşedinţi şi directori de agenţii. Ionel Petre, liderul ALDE Dâmboviţa, unul dintre cei a căror activitate va fi analizată, salută această decizie, pe care o consideră corectă şi necesară.

„Suntem numiţi politic şi, atunci când partidul ne-a nominalizat în aceste funcţii, ne-a dat şi o mare responabilitate, care ne obligă să ne asumăm aplicarea programului de guvernare. Nu trebuie să-i dezamăgim pe alegătorii noştri, pe români, pe cei care şi-au pus speranţa în noi. Trebuie să facem lucruri bune pentru România”, spune Ionel Petre.

Preşedintele ALDE Dâmboviţa îndeplineşte şi funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate (ANANP) şi nu se teme de analiza ce va fi efectuată la nivelul partidului.

„Am convingerea că am făcut tot ceea ce îmi stă în putință ca lucrurile să evolueze într-o direcție favorabilă politicilor de mediu. De aceea, am inițiat și am participat la o serie de întâlniri menite să mențină România în prima linie de vizibilitate, în ceea ce privește protejarea mediului și biodiversitatea. Ca exemplu, ultima întâlnire de genul acesta am avut-o în luna ianuarie cu reprezentanții Băncii Mondiale pe subiectul acordării de către aceștia a asistenței tehnice necesare derulării proiectelor inițiate de ANANP.

De asemenea, am făcut parte din echipa de evaluare a custozilor și administratorilor de arii naturale protejate. Ca și regiuni evaluate personal, amintesc zonele de Vest, Sud-Est si Est. Totodată lucrez, împreună cu echipa, la câteva proiecte de importanță majoră pentru floră și faună, proiecte ce vor fi finanțate din fonduri europene. Ca o concluzie, la ANANP se muncește, suntem implicați și determinați”, explică Ionel Petre.

Adaugă un Comentariu

*