Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DECIZIE: Miercuri, 11 ianuarie 2017, nu se învaţă în Dâmboviţa şi alte şapte judeţe, plus Bucureşti

DECIZIE: Miercuri, 11 ianuarie 2017, nu se învaţă în Dâmboviţa şi alte şapte judeţe, plus Bucureşti 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: danbrumar.ro)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a dispus suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ în data de miercuri, 11 ianuarie 2017, urmare temperaturilor foarte scăzute prognozate pentru această zi, precum şi din cauza avertizării meteorologice de ninsoare şi viscol. Pentru a veni în sprijinul părinţilor, vor funcţiona totuşi grădiniţele cu program prelungit. Atenţie! Suspendarea cursurilor se referă doar la data de 11 ianuarie 2017, pentru celelalte zile decizia urmând a se lua punctual, în funcţie de evoluţia vremii.

Potrivit Ministerului Educaţiei, miercuri, 11 ianuarie 2017, nu se va învăţa nici în judeţele Vrancea, Ilfov, Constanţa, Olt, Călăraşi, Ialomiţa, Argeş şi municipiul Buucreşti. De asemenea, mai sunt şi alte unităţi de învăţământ care au decis să suspende cursurile, respectiv: Dolj (Școala Gimnazială Orodel), Galați (toate unitățile de învățământ din mediul rural și cele din Tecuci, Târgu Bujor și Berești), Caraș-Severin (Grădinița PN Feneș, Școala cu clasele I-IV Ilineț, Școala cu clasele I-IV Dobraia, Școala Gimnazială Dognecea și Școala Gimnazială Domașnea), Vâlcea (Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu), Sibiu (o unitate de învățământ), Alba (o unitate de învățământ). Totodată, joi – 12 ianuarie, nu se va învăţa în Vrancea, Ilfov, Călăraşi, Constanţa şi Bucureşti, iar vineri – 13 ianuarie – în Vrancea, Ilfov, Călăraşi, Constanţa şi Bucureşti.

Raportarea este actualizată în permanenţă.

Adaugă un Comentariu

*