Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DECIZIE: Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu vor fi viceprimarii Târgoviştei

DECIZIE: Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu vor fi viceprimarii Târgoviştei 

catalin radulescu - monica ilie

În sfârşit, PSD Dâmboviţa a decis cine va fi noul viceprimar al municipiului Târgovişte, funcţie rămasă vacantă după alegerea lui Carmen Holban ca deputat, în decembrie 2016. De asemenea, în scurt timp, Cosmin Bozieru, cel de-al doilea viceprimar, va renunţa la mandat, ceea ce înseamnă că edilul Cristian Daniel Stan ar rămâne fără niciun ajutor, având în vedere că şi city managerul Liviu Stoica a plecat secretar de stat, fiind director al Agenţiei Naţionale pentru Agenda Digitală a României.

Potrivit surselor noastre, Biroul Politic Judeţean al partidului a validat propunerile înaintate de Organizaţia Municipală a PSD. Prin urmare, Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu vor fi noii viceprimari ai Târgoviştei. Schimbarea se va produce în şedinţa ordinară a Consiliului Local din această lună. Având în vedere configuraţia politică, PSD nu va întâmpina probleme la vot.

În prezent, Monica Ilie este director adjunct la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, iar Cătălin Rădulescu este directorul Serviciului Judeţean de Pază.

Răspuns la DECIZIE: Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu vor fi viceprimarii Târgoviştei

  1. Chinga

    Nu stiu cat de mult merita sa fie in functiile de viceprimar dar sper ca vor demonstra de ce sunt in stare cand vor avea puterea in mana

     

Adaugă un Comentariu

*