Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DECIZIE: Primăria Târgovişte va căuta altă locaţie pentru a construi skatepark-ul!

DECIZIE: Primăria Târgovişte va căuta altă locaţie pentru a construi skatepark-ul! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.petitieonline.com)

Primarul Cristian Daniel Stan ţine cont de reacţiile târgoviştenilor, care au cerut să nu fie diminuată suprafaţa Parcului Chindia pentru amenajarea unui skatepark, şi va propune Consiliului Local ca investiţia să fie realizată într-o altă zonă, astfel încât să nu fie afectat spaţiul verde existent în oraş.

CITEŞTE ŞI: Tinerii au cerut, primarul a iniţiat procedura pentru amenajarea unui skatepark!

Reamintim că, joi – 31 august, aleşii târgovişteni au aprobat construirea unui skatepark pe o suprafaţă de 1.000 mp lângă fostul Restaurant Brotăcei din Parcul Chindia. Proiectul, iniţiat la solicitarea unui grup de tineri iubitori ai acestui sport, a fost primit cu entuziasm chiar şi de către târgoviştenii care au punctat că părculeţul tematic trebuie amenajat în altă zonă, pentru a nu se diminua spaţiul verde fiindcă s-ar încălca legislaţia.

CITEŞTE ŞI: Spaţiul verde nu poate fi ciuntit! Trebuie altă locaţie pentru skateparcul de la Târgovişte

„Vă asigur de respectul meu şi de faptul că părerea dumneavoastră contează! Voi propune Consiliului Local modificarea notei conceptuale şi a temei de proiectare, astfel încât investiţia să fie realizată într-o zonă care să nu afecteze spaţiul verde. În acelaşi timp, menţionez că pe locaţia fostei unităţi militare de la gară, va fi realizat un nou parc, iar târgoviştenii urmează să beneficieze de o nouă zona de relaxare”, a scris primarul Cristian Daniel Stan pe pagina sa de Facebook.

Adaugă un Comentariu

*