Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DECIZIE: Primarul Bădău ar trebui să fie şeful PNL Pucioasa, dar nu-l vrea Vladu!

DECIZIE: Primarul Bădău ar trebui să fie şeful PNL Pucioasa, dar nu-l vrea Vladu! 

danut-badau-k

Primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău, ar trebui să preia şefia organizaţiei locale a PNL. Măsura survine ca urmare a unei decizii luate la nivelul central al partidului, în care de prevede că edilii membrii PNL devin şefi de organizaţii şi viitori candidaţi. Numai că Dănuţ Bădău nu este agreat de colegii de partid. De multe ori s-a încercat excluderea sa, dar acesta s-a ţinut tare pe poziţii, nu şi-a dat demisia din formaţiune chiar dacă liderii de la Târgovişte l-au cam şicanat.

Se pare că Iulian Vladu nu-l doreşte pe Bădău preşedinte de organizaţie. Copreşedintele PNL Dâmboviţa l-ar vrea uns şef peste liberalii din Pucioasa pe fostul coleg din PDL, Tiberiu Popa.

La ultima şedinţă ţinută la Pucioasa, cineva a întrebat de ce hotărârea partidului cu privirea la preluarea conducerii organizaţiei de către primarul în funcţie, membru PNL, nu se aplică şi la Pucioasa. Vladu ar fi răspuns că aici există nişte probleme… Carevasăzică, ce este pe hârtie şi hotărât la centru se aplică după pohtele şefilor mai mici!

2 Răspunsuri la DECIZIE: Primarul Bădău ar trebui să fie şeful PNL Pucioasa, dar nu-l vrea Vladu!

  1. DINUT

    NICI BADAU ,DAR NICI TIBERIU POPA ,, NISTE INDIVIZI NUMAI PENTRU BROBLEME PERSONALE

     
  2. Roman Maria

    Primarul Badau nu a facut nimic pentru oras. Cum sa fie viitorul candidat? Nu s-a imbogatit destul? In afara de el si de Tiberiu Popa nu exista nici un alt membru PNL care sa poata candida? Nu-l mai vrem pe Badau!!!

     

Adaugă un Comentariu

*